Communicatietraining

Communicatietraining

Training gespreksvaardigheden

Hoe kun je als zorgprofessional je patiënt zo goed mogelijk ondersteunen bij het realiseren van zijn of haar doelen? Hoe kun je gedragsverandering bewerkstelligen? Dat is de kern binnen mijn trainingen waarbij ik ervoor zorg dat de inhoud aansluit bij de dagelijkse praktijk van de deelnemers.

Taal is een groot en belangrijk deel van communicatie tussen mensen. Dan gaat het niet alleen over wat je zegt maar juist ook hoe je iets zegt, hoe je luistert en reflecteert, hoe je houding is en wat je gezicht laat zien. Taal helpt je om dingen te begrijpen, te verwoorden, om te laten zien en horen wie je bent.

Tijdens mijn interactieve trainingen maak ik gebruik van:

Visueel communiceren

Mijn eigen praatplaten en illustraties zijn tijdens mijn trainingen een waardevolle aanvulling; ze laten helder zien waar het om draait.

Training volgen?

Ik verzorg trainingen op locatie en incompany.
Hierbij zorg ik ervoor dat de inhoud aansluit op de doelgroep en toepasbaar is in de dagelijkse praktijk van de deelnemers. Zo kan ik een training of workshop verzorgen waarbij een team bepaalde skills aanleert. Maar het is ook mogelijk dat er een deel van een training wordt gevolgd of dat er een workshop op maat wordt gegeven waarbij de inhoud volledig is afgestemd op jouw wensen. 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Laten we dan kennismaken!